Ea este Darcy. Si este dragalasenia intruchipata.

Faceti cunostinta cu ariciul Darcy, probabil cel mai dragals arici din lume. Ghemuita intr-o canuta sau asezata confortabile pe un pachet de carti, Darcy are super puterea de a smulge zambete de pe fetele necunoscutilor. Oricat de mult veti incerca sa va abtineti, tot va veti trezi scapand un „aaaw”. Pentru ca Darcy este dragalasenia intruchiapata. Si pentru ca este atat de draguta, Shota Tsukamoto s-a gandit sa ii faca un cont pe Instagram.

Daca veti intra pe contul de Instagram al lui Darcy, veti descoperi ca fiecare poza este mai draguta decat urmatoare si ca vrei sa afli prin ce aventuri misterioase mai trece micutul arici. Shota nu ofera prea multe informatii despre imagini lasandu-ne pe noi sa ne imaginam cum de a ajuns Darcy in acele ipostaze.

Darcy are 3 ani si a fost numita asa dupa fostul basist al trupei Smashing Pumpkins. In ciuda tepilor sai ascutiti, Darcy este un arici deosebit de afectuos.

Ce mai, va lasam sa va indulciti si voi ziua urmarind aventurile micutei Darcy.

Sursa foto: Instagram


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.