Statisticile arata ca, in fiecare zi, numerosi tineri ajung, intentionat sau nu, in scenariul unui film horror. Unii vor disparea in mod misterios, altii isi vor pierde vietile, insa putinii care scapa - chiar daca traumatizati pentru restul zilelor - ne arata ca exista speranta. Asadar, Yuppy iti prezinta un material valoros si educational care te invata cum sa supravietuiesti unui film horror. Daca nu vrei sa fii o alta statistica intr-un film horror, acest ghid ti-ar putea salva viata.

Desi semne apar la tot pasul, cei mai multi tineri nici macar nu isi dau seama ca se afla intr-un film horror si ca sunt tinte vii. Nu fii unul din ei si casca bine ochii la ce se intampla in jurul tau. Daca vei observa cel putin unul din aceste semne, este foarte probabil sa te afli intr-un film horror.

1. Intalnesti copii care vorbesc cu fantome sau in limbi nemaiauzite;

2. Animalele incep sa se poarte ciudat, sa latre sau sa scheaune fara motiv;

3. In orasul in care planuieste sa te muti sau pe care urmeaza sa il vizitezi exista legende locale sau povesti despre spirite malefice, moartea violenta a unor rezidenti sau fenomene paranormale;

4. Orice fel de premonitie sau sentiment ca ceva rau urmeaza sa se intample;

5. Reportaje de stiri despre oameni care se poarte bizar sau despre criminali in serie care sunt cautati de politie;

6. Probleme de electricitate – este bine stiut ca un criminal sau spirit va ataca fie in timpul unei furtuni, fie cand e o pana de curent;

7. Fii atent la muzica de fundal – este cel mai bun semn ca ceva rau urmeaza sa se intample;

8. Evita noptile cu luna plina, Halloween-ul, sexul in padure sau in masina parcata la marginea orasului

Ai identificat unul, cateva sau toate din semnele de mai sus. Atunci este cat se poate de clar: te afli intr-un film horror si, daca vrei sa supravietuiesti, respecta urmatoarele sfaturi.

Citeste si:

Din frumoasa in bestie: Printesele decazute ale lui Jeffrey Thomas

1. Niciodata, dar niciodata nu te indrepta spre locul de unde vin sunete ciudate

Stii ca esti singur in casa si auzi sunete ciudate venind din dormitor? Ti se pare ca auzi ceva in gradina? Mergi pe strada si auzi un sunet suspicios venind dinspre o alee intunecata? FUGI! Fugi mancand pamantul! Poate ai observat ca, in filmele horror, persoanele curioase sunt cele care mor cel mai repede. Ti se pare ca auzi sunete ciudate? Nu face pe detectivul si lasa personale specializate sa descopere ce e acolo – politia, un medium sau fraierul care nu a citit ghidul asta si nu stie sa FUGA.

Citeste si:
Culiță Sterp, primele declarații după ce a fost acuzat că a ucis un...
Culiță Sterp, primele...

2. Daca un spirit malefic iti spune sa pleci din casa, PLECI!

Abia te-ai mutat intr-o casa noua si scaunele zboara prin incapere, televizorul se blocheaza pe aceeasi imagine mereu, iar o voce sinistra iti spune sa pleci.? Iti faci bagajele si te cari dracului de acolo. Nu chema un medium sa afle cauza problemei, nu vei face decat sa enervezi spiritul mai tare si sa te posede mai aprig.

3. De fapt, daca toate indiciile iti spun sa te cari, TE CARI!

Daca vezi o reflexie ciudata intr-o oglinda sau fereastra, cara-te. Daca auzi sunete ciudate, cara-te. Daca persoana care locuia in casa in care tocmai te-ai mutat a fost omorata, cara-te. Daca gasesti in casa o persoana care nu are ce cauta acolo, cara-te. Daca te-ai mutat intr-un oras unde sunt mereu furtuni si vreme cetoasa, cara-te. Daca un copil leviteaza sau face obiectele din jurul lui sa leviteze, vorbeste in limbi ciudate sau ii place sa te priveasca in timp ce dormi, cara-te. Daca persoana de langa tine incepe sa maraie, sa haraie, sa mearga foarte incepe si fara prea mult control in muschi si incearca sa te muste, cara-te. Daca intri intr-o camera si becul palpaie, cara-te.

Citeste si:
Anca Serea, îndemn pentru mamele din lumea întreagă: „Sfatul meu...
Anca Serea, îndemn pentru...

4. Verifica intotdeauna de doua ori

Nu te urca in masina fara sa verifici bancheta din spate; criminalii au prostul obicei sa se ascunda acolo. Uita-te in dulap, sub pat sau dupa perdeaua de dus. Intotdeauna e cineva acolo.

Citeste si:

TOP 10 Cele mai recomandate filme de Halloween

5. Fa-ti prieteni care fie sunt prosti, fie sunt inceti

Cand te afli intr-un film horror, un prieten care alearga foarte incet sau se impiedica la fiecare pas este de mare ajutor. Va fi persoana care iti va salva viata atunci cand esti urmarit de un criminal in serie. Regula se aplica si in cazul prietenilor prostuti care se indreapta spre locurile de unde se aud sunete ciudate.

6. Asigura-te ca e mort

Dupa zile, saptamani, luni de calvar reusesti sa omori in sfarsit criminalul sau monstru ca te urmarea? Nu te bucura in avans si nici nu pleca sa verifici ca este intr-adevar mort. Daca ai un pistol, trage in el pana ramai fara gloante. Apoi reincarca si continua. Decapiteaza monstrul, scoate-i inima, zdrobeste-i creierul si taie-i membrele. Apoi incinereaza-l.

Citeste si:
Cătălin Zmărăndescu, ultimele pregătiri pentru „Survivor România”!...
Cătălin Zmărăndescu,...

7. Da telefonul pe silent

Daca te ascunzi de un criminal in serie, nu uita sa iti dai telefonul pe silent. Ca si-n viata reala, cineva te va suna mereu in cel mai nepotrivit moment.

8. Deplaseaza-te in grup

Esti in vacanta cu prietenii intr-o cabana izolata in padure si lucururi dubioase incep sa se intample? Nu va despartiti in mai multe grupuri ca sa aflati cauza. Stati impreuna si atacati din toate partile.

9. Nu te ascunde sub pat

E primul loc in care un criminal va cauta. In cazul in care se intampla sa fii urmarit de un spirit malefic, aplica regula numarul 2. Serios, ai impresia daca te ascunzi sub pat sau in dulap fantoma nu te va mai gasi? E o fantoma, pentru numele lui Dumnezeu!

10. Nu face sex

Criminalul sau spiritul care iti vrea sufletul adora sa te atace in cele mai vulnerabile momente - cand esti gol in dus, cand iti faci nevoile in padure, cand te masturbezi sau cand faci sex. Cand te afli intr-un film horror, cel mai bine este sa eviti momentele care implica nuditate explicita. Tine minte, abstinenta ti-ar putea scapa viata.

Citeste si:
Regele Mihai a murit. Gabriela Firea: "Spiritul sau va fi in...
Regele Mihai a murit....

11. Nu trage niciodata concluzia ca s-a terminat filmul...

...exista intotdeauna un sequel. Ceea ce inseamna ca, daca ai scapat in aceasta parte cu viata, vei fi fortat sa mai treci de cel putin trei ori prin situatii asemanatoare pana cand cercul se va inchide. Daca vei scapa de fiecare data cu viata, atunci fie ai respectat cu sfintenie regulile de mai sus, fie esti chiar tu ucigasul.

Alte lucruri care s-ar putea sa se intample atunci cand esti intr-un film horror:

1. Daca spui ca „Totul este in regula”, in urmatoare secunda ceva rau se va intampla;

2. Atunci cand esti urmarit si alergi, te vei impiedica. De multe ori. Daca este femeie, te vei lovi la picior sau iti vei suci glezna;

3. Ucigasul va fi mereu in spatele tau;

4. Asteapta-te ca masina, nou nouta si perfect functionabila pana atunci, sa nu porneasca atunci cand ai cea mai mare nevoie;

5. Daca esti negru, o fata sexy, sportiv, bataus sau drogat asteapta-te sa mori printre primii.

Foto main: femei cu topor sangeros sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.