Strumfii sunt nazisti, iar Wall-E este un robot canibal care a distrus Pamantul. Vrei sa continuam? Iata 10 dintre cele mai nebunesti teorii ale conspiratiei, toate legate de eroii nostri animati.

1. Familia Flintstone traieste intr-un viitor post-apocaliptic

Cracked ofera o teorie interesanta: serialul Familia Flintstone a aparut in anii '60, adica fix in mijlocul febrei generate de anxietatile legate de Razboiul Rece. Avand in vedere ca Bedrock reprezinta un oras unde tehnologia moderna se imbina cu cea din epoca de piatra, este posibil ca familia Flintstone sa traiasca in viitor, nu in trecut asa cum am crezut pana acum. Societatea a fost distrusa de un razboi nuclear, iar locuitorii Berdrock incearca sa o reconstruiasca dupa tiparele vechi, folosind resursele din jur (multa piatra). Mai mult, avand in vedere ca The Jetsons locuiesc in cer este perfect posibil ca cele doua societati sa coexiste.

2. Fetitele Powerpuff reprezinta fatetele personalitatii umane

Un utilizator Soompi este de parere ca Blossom, Bubbles si Buttercup reprezinta trei laturi ale unei singuri persoane care sufera de sindromul personalitatilor multiple. Cauza pentru declansarea acestei boli este o trauma din copilarie, reprezentata de Mojo Jojo, cel mai mare inamic al fetitelor PowerPuff.

3.Ed, Edd si Eddy sunt in Purgatoriu

Conform unei teorii, personajele din Ed, Edd si Eddy sunt tineri blestemati care au murit in diferite epoci ale istoriei si acum nu se mai pot maturiza, fiind prizonieri ai purgatoriului.

4. Strumfii sunt nazisti (sau comunisti)

Multi au observat ca strumfii poarta palarii albe tuguiate, cu exceptia liderului care poarta un coif asemanator rosu. Acest stil vestimentar il vedem in lumea reala la membrii clanurilor KKK. In plus, cel mai mare dusman al lor este Gargamel, un individ zgarcit cu nasul mare si par de culoare inchisa. Pisica lui Gargamel se numeste Azrael, care in traditia evreiasca reprezinta numele ingerului mortii. UN alt specialist, Antoine Bueno, a explicat in cartea sa "Le Petit Livre Bleu: Analyse critique et politique de la société des Schtroumpfs" de ce strumfii ar fi comunisti. Acestia traiesc intr-o lume unde initiativa indivduala nu este niciodata premiata, mananca toti impreuna, isi asculta liderul cu religiozitate si nu-si parasesc niciodata comunitatea.

Citeste si:
A murit Thomas Angelis, a cărui voce a dat viață desenelor cu...
A murit Thomas Angelis, a...

Citeste continuarea si alte STIRI ALE ZILEI pe 9am.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.