O superba colectie de iluzii pictate in care omul pare ca se contopeste cu natura.

Johannes Stotter este un artist specializat in pictura corporala. Foloseste corpul uman ca o bucata de panza pe care o transforma si modeleaza pana cand trupurile protagonistilor sunt inserate complet in compozitiile sale. Foloseste corpul protagonistilor atat ca panza, cat si ca modalitate de a-i contopi cu mediul inconjurator.

Mai mult decat pictura pe corp, Stotter creeaza iluzii. E nevoie uneori sa te uiti de doua ori pentru a recunoaste ceea ce era odata chipul sau trupul unei persoane.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

A pictat pentru prima data pe corp in anul 2000. Experienta a fost atat de intensa, atat de speciala incat trebuia sa mai incerce odata – cu alte culori, cu un model diferit, cu o tema diferita. Nu si-a imaginat niciodata ca ar putea deveni o metoda prin care isi poate castiga existenta, dar simtea ca trebui sa isi urmareasca aceasta pasiune. A ajuns in cele din urma unul din cei mai cunoscuti si apreciati artisti specializati in pictura corporala.

„In timp ce o pictura dainuie pentru totdeauna, pictura pe corp traieste doar cateva ore. Pielea este o pansa foarte diferita – este vie, moale si calda. Prin pictura pe corp se naste o unitate intre imagine si persoana”, spune Johannes Stotter potrivit Daily Mail.

Procesul este complex, si numai planuirea unei compozitii poate dura pana la 5 luni de zile.

Mai multe imagini cu arta lui Johannes Stotter puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistului.

Sursa foto: Johannes Stotter


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.