Anumite reclame ne amuza prin creativitatea si istetimea lor. Altele devin amuzante. Iata TOP 20 reclame prost plasate care ne-au starnit rasul.

O imagine valoreaza mai mult decat o mie de cuvinte. Advertiserii stiu asta si incearca, pe cat posibil, sa creeze reclame cu un impact atat de semnificativ, incat sa ne amintim vreme indelungata de reclama aia cu "ala micu' de repira greu" sau de "printul ala de la Durex". Numai ca, uneori, reclamele devin intr-adevar memorabile, dar din cu totul alte motive, neintentionat.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Oricat de mult si-ar dori, advertiserii nu pot controla totul. Sunt unele lucruri care le scapa sau care, pur si simplu, nu depind de ei. Ca de exemplu, faptul ca atunci cand usile dubitei vor fi deschise, numele brandului Starbucks se va transforma in Sucks; sau faptul ca reclama pentru DVD-ul filmului "Dead Like Me" va fi pozitionata langa sectiuea de necrologuri a NYTimes.ro.

Uneori se creeaza un context nepotrivit, alteori pozitionarea este una nefericita. Indiferent de motiv, insa, mesajul, oricat de bine-intentionat ar fi el, are de suferit.

Iata o colectie cu 20 de reclame plasate prost peste care s-ar putea sa dai pe strada.

Sursa foto: Imugur.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.