Pentru a arata cat de ridicoli suntem atunci cand incercam sa surprindem orice eveniment cu smarphone-ul, fotografa Flora Borsi a realizat o serie de fotografii hilara numita 'Time Travel'. Vedeti despre ce este vorba.

Suntem tot timpul cu telefonul in mana. Suntem mereu „pe faza” sa nu cumva sa ratam vreun giumbusluc de-al pisicii, vreun accident rutier, vreun personaj mai pestrit sau orice altceva merita sa fie imortalizat pe vecie. Pentru a evidentia cat de ridicol aratam cand incercam sa imortalizam orice eveniment cu telefonul mobil, fotografa Flora Borsi s-a infiltrat cu ajutorul Photohop-ului in cateva fotografii mai vechi si s-a apucat sa faca poze cu ajutorul telefonului mobil sau al unei camere compacte.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

„Cum ar afecta calatoria in timp viata cum o stim acum? Ai putea sa surprinzi cel mai important moment din istorie si sa il urci pe Instagram, Twitter sau Facebook? Iata ce s-ar intampla, daca am putea calatori in timp si am publica online fotografii din trecut, de la cele mai importante evenimente ale istoriei”, spune artista despre proiectul ei. Mai spune ca inspiratia ei a fost un film cu Charlie Chaplin.

Chiar daca avem posibilitatea de a imortaliza fiecare moment al vietii, asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa o si facem de fiecare data. Poate, spune Flora Borsi, uneori, ar trebui sa lasam telefonul de-oparte si sa ne bucuram pur si simplu de moment.

Mai multe imagini cu artista inflirtata in diferite fotografii vechi cu un telefon in mana puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina acesteia.

Sursa foto: Flora Borsi


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.