Inarmat doar cu aparatul foto, David Orias a reusit sa surprinda Oceanul Pacific in toata splendoarea lui.

David Orias este fotograf si locuieste in California de Sud. Inarmat doar cu aparatul foto, Orias a reusit ce doar foarte putini reusesc: sa picteze in culori neobisnuite valurile. Imaginile nu sunt nicidecum procesate, ci folosind o lentila telefoto si cu aparatul setat pe expunere lunga, Orias a reusit sa surprinda un spectacol fascinant. Asa se face ca valurile lui Orias par pictate si nicidecum fotografiate. L-a ajutat, ce-i drept, si lumina diminetii, fiind, asa cum el insusi recunoaste, un fotograf cu o predilectie pentru lumina de la primele ore ale zilei.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Ochii nostri disting cu prepondernta culori inchise si umbre, dar camera foto, setata pe expunere lunga, ne arata intreaga frumusete a scenei. Imi place sa panez camera pentru a surprinde miscari pe care, in mod normal, ochii nostri nu le pot vedea. California de sud are un sezon de incendii si, uneori, acesta creeaza conditii de lumina stranie, portocalie dimineata, cand lumina soarelui este filtrata si difuzata de particulele de fum. Imi place sa lucrez cu aceste culori pentru a da o allura artistica fotografiilor”, spune Orias.

Nu stim voua, dar privind fotografiile lui Orias, asa un dor de vara ni s-a facut. :)

In continuare va invitam sa va lasati purtati de valurile lui David Orias atat in GALERIA FOTO, cat si pe pagina acestuia.

Sursa foto: David Orias


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.