Desi greu de crezut, imaginile de mai jos nu sunt in niciun fel manipulate digital.

Problema cu Photoshop-ul, pe langa alterarea realitatii, e ca ne face excesiv de sceptici. A devenit din ce in ce mai greu sa fim uimiti de imaginile pe care le gasim online cand stim ca orice pusti cu un computer si un Photoshop piratat pot incropi o fotografie falsa in cateva minute. Pusi in fata unor proiecte fotografice cu iz suprarealist, vom ridica neincrezatori din spranceana daca ni se va spune ca efectele au fost realizate fara vreun program de editare. Eh, bine, nu este cazul si acestor fotografii:

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Desi greu de crezut, imaginile de mai jos nu au fost in niciun fel manipulate digital. Ca doi buni magicieni, Jeff Cheong si Jayden Tan, autorii fotorgafiilor, cunoscuti si ca Levitation SG, nu isi dezvaluie trucurile. Ne-au spus doar ca fotografiile nu sunt facute cu ajutorul franghiilor sau al programelor de editare. La mijloc, spun ei, este multa munca si pasiune, iar tot ce trebuie sa facem noi este sa ne bucuram de rezultat.

Inspirati de proiectul fotografei Natsumi Hayashi, „Levitating Girl”, cei doi au decis sa realizeze un astfel de proiect pe strazile din Singapore si sa transforme pana si cele mai banale activitati, intr-un moment unic, suprarealist. Noi credem ca au reusit de minune si ca fotografiile lor au o atmosfera magica. Voi ce credeti?

Mai multe imagini puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina de Facebook a artistilor.

Sursa foto: Levitation SG


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.