Yuppy 24 Martie 2016 18:52
Sticlele biodegradabile din alge reprezinta o alternativa ecologica la pet-urile din plastic.
Un pet obisnuit, din plastic, poate rezista pana la 1,000 de ani inainte de a se descompune. Faptul ca, numai in America sunt folosite in fiecare an peste 50 de miliarde de sticle de plastic, este extrem de ingrijorator. Din dorinta de a ajuta intr-un fel planeta, Ari Jonsson, un student din Islanda, a creat sticla biodegradabila din alge.

Sticla este realizata din pudra de alge amestecata cu apa. Produsul este 100% biodegradabil si isi pastreaza forma pana cand este golita. Apoi, incepe sa se descompuna, fara a afecta mediul inconjurator. Ba mai mult, daca iti place gustul, sticla poate fi mancata dupa ce a fost golita.

„Simt ca exista o nevoie urgenta de a gasi modalitati de a inlocui cantitatea enorma de plastic pe care o producem si aruncam in fiecare zi. De ce folosim materiale carora le ia sute de ani sa se descompuna daca le folosim o data si apoi le aruncam
."
Retail jobs


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.