Yuppy 21 Iulie 2015 16:49
Un artist stradal a realizat un portret al testoaselor ninja transformate in pictorii renascentisti dupa care au fost numite.

Owen Dippie este un artist neozeelandez stabilit in New York. De curand, Dippie a realizat un mural cu cei patru pictori renascentisti, Leonardo, Raphael, Michaelangelo si Donatello, dupa care au fost numite testoasele ninja.

Pictura a fost realizata pe un zid aflat de-a lungul unei cai ferate din Brooklyn. Artistul a stilizat portretele pictorilor, pictandu-le pe ochi o masca asemanatoare cu cea purtata de testoasele ninja.

Un fan inrait atat al artei renascentiste, cat si a desenelor Teenage Mutant Ninja Turtles, Dippie spune ca muralul este un omagiu adus artei si culturii pop.

cowabunga

Posted by Owen dippie on Thursday, July 2, 2015

Sunt un copil al culturii populare si sunt inspirat de eroi. Introducandu-i in arta mea, imi arat respectul asa cum stiu mai bine” a spus Owen Dippie potrivit Bored Panda.

Mai multe imagini puteti vedea pe site-ul artistului sau pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.