Oare cine ar avea curajul sa locuiasca intr-o casa ca aceasta?

Cand te gandesti la o casa pe malul oceanului, probabil ti-o imaginezi construita undeva pe o plaja idilica sau pe un deal cu priveliste idilica. Oricum, in niciun caz nu ti-o imaginezi suspendata de o stanca si atarnand la propriu deasupra oceanului. Cam asa ceva:

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Emma si David, un cuplu australian s-au gandit ca un astfel de design ar fi perfect pentru casa lor de vacanta. Asa ca i-au angajat pe arhitectii de la Modscape pentru a face imposibilul posibil.

Arhitectii de la Modscape s-au inspirat din modul in care specia de scoica Lepas anatifer se prinde de peretii stancilor. Asa ca, in loc sa ridice casa pe stanca, asa cum ar face-o majoritatea arhitectilor, au ales sa prinda vertical in peretele acesteia si sa o suspende deasupra oceanului.

Casa se numeste Cliff House si este ridicata pe cinci nivele – doua dormitoare, o baie, o bucatarie, un living si un garaj la ultimul etaj.

Casa este construita in sud-vestul Australiei, zona cunoscuta pentru coastele extrem de abrupte, dar cu peisaje fantastice.

Ai avea curajul sa locuiesti intr-o casa ca aceasta?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.