Te-ai saturat de cat praf ai in casa, dar nici nu ai chef sa te apuci de facut curatenie? Invita-l pe Paul Hazelton si nu doar ca vei avea casa luna, dar iti va lasa si o mica opera de arta neconventionala in coltul sufrageriei. Restul prafului il va lua acasa pentru a mai face cateva sculturi. Da, Paul Hazelton sculpteaza in praf.

Daca cei mai multi dintre noi se gandesc automat la curatenie atunci cand vad praf, Paul Hazelton se gandeste in ce scultura bizara sa il transforme. Artistul din Marea Britanie foloseste ca material pentru sculpturile sale, pe langa ghemotoacele de praf din coltul camerei, si par, animale de plus, hartie, panza de paianjen si, in general, cam orice material pe care va ganditi sa il curatati sau il uitati intr-o debara.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Paul Hazelton demonstreaza ca poti face arta din orice. Ceea ce noi suntem pregatiti sa aruncam la gunoi, devine pentru Hazelton material artistic. In mainile sale, imaterialul devine material, iar praful capate forme recognoscibile.

Afinitatea pentru praf pare sa ii fi venit din mediul imaculat in care a crescut, povesteste artistul potrivit metro.co.uk. La un moment dat a observat un strat the praf pe care a realizat ca-l poate ridica si modela.

Sculpturile lui Hazelton sunt adunate sub denumirea Dust si mai multe imagini puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistului.

Sursa foto: Paul Hazelton


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.