Timp de 3 zile te asteapta la standul lor furnizori cu oferta de training-uri si cursuri, programe de coaching si MBA, cat si edituri cu carte de business si companii cu o oferta de job-uri in domeniu!

Timp de 3 zile te asteapta la standul lor furnizori cu oferta de training-uri si cursuri, programe de coaching si MBA, cat si edituri cu carte de business si companii cu o oferta de job-uri in domeniu!

La Business-Edu Expo ai ocazia:

- sa compari ofertele a peste 45 de furnizori de learning
- sa auzi cele mai recente noutati de pe piata
- sa experimentezi impreuna cu traineri si sa ii vezi in actiune in cadrul workshop-urilor
- sa iti gasesti un job in training sau HR
- sa vezi cum functioneaza un training si ce metode folosesc trainerii
- sa te intalnesti intr-un spatiu relaxat cu colegii tai din zona de training si HR

Esti asteptat intre 28 si 30 mai la Sala Dalles! Vei pleca cu idei noi, solutii concrete si experiente pe care nu le vei uita!

Exista 3 zone speciale in expozitie pentru tine:

- Learning Area cu workshop-uri interactive. 27 de workshop-uri, lansari si prezentari te asteapta in cele 3 zile de expozitie.
- BookStore cu edituri specializate in carte de business. Afla care sunt cele mai noi titluri de business aparute pe piata.
- Head-Hunting Area unde poti sa optezi pentru job-uri in training, HR sau consultanta.
- Networking Area. Aici poti sa te relaxezi si sa stai la un pahar de vorba cu colegii tai din training si HR.

Tombole si premii:

Ca sa nu pleci doar cu idei noi si solutii, te premiem la Tombola Business-Edu Expo. Castiga peste 60 de carti de business, evaluari si programe de training.

Intrarea este gratuita, pe baza unui bilet de acces pe care il poti descarca de pe www.expo.business-edu.ro. Vino cu biletul la expozitie si vei primi gratuit un Anuar al firmelor de training (in limita stocului disponibil).

Program vizitare expozitie: 10.00 – 20.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.