Daca nu aveti inca planuri pentru Revelionul acesta sau daca, pur si simplu, nu aveti chef de agitatia de la munte, am ales pentru voi cateva petreceri care au loc de Revelion in Bucuresti. Speram sa va fie de folos.

Cluburile si restaurantele din Bucuresti s-au pregatit deja pentru ultima noapte din an. Ofertele sunt numeroase si puteti alege dupa plac sau buzunarul propriu.

Petreceri 100 Lei – 200 Lei

El Comandante Junior: bautura si finger food – 150 LEI

Open Pub: open bar – 150 Lei; open bar + catering – 200 Lei

Control Club: Pentru 140 Lei, te poti bucura de un meniu special pe ritmurile alese de Alexandru Jijian, Cliza si Bogman.

Fabrica: bautura + mancare – 180 Lei

Petreceri 200 Lei – 300 Lei

El Comandante Grande pune la dispozitie trei categorii de bilete: fara rezervare la masa pentru 150 Lei, cu rezervare pentru 200 Lei si VIP pentru suma de 250 Lei

Fire: Si in Fire sunt disponibile doua categorii de bilete, cele fara rezervare la masa pentru pretul de 170 Lei si cele cu rezervare pentru 250 Lei.

In Culise: Pretul unei nopti de revelion petrecute la teatru este de 300 Lei El Dictator promite un party electronic pentru 200 Lei masa obisnuita sau 250 Lei masa VIP

Bohemia Tea Haouse: Trebuie sa fie o experienta inedita sa iti petreci noaptea dintre ani intr-o ceainarie. Daca te incanta ideea, trebuie sa stii ca pretul este de 250 Lei si ca exista si un dress code: verde si mov.

Petreceri 300 de Lei si peste

Red Angus Steakhaus: Daca aveti chef de o petrecere tematica, calatorie in jurul lumii in cazul de fata, Red Angus Steakhaus este locul potrivit. Pretul varieaza intre 95 si 110 euro.

La Historia de Sudamerica au doua categorii de bilete: 300 de lei pentru bufet suedez si 380 de Lei meniul. In schimbul acestei sume veti avea parte de dansatori si muzica sudamericana

Daca vreti sa va petreceti noaptea dintre ani in Shakespeare Cafe & Bar trebuie sa scoateti din buzunar 365 Lei.

Pentru suna de 300 de Lei, Xandu promite multa mancare si multa bautura.

Tchaikovsky promite un Revelion cu muzica live, balet, bartenders show si multa mancare si bautura. Va costa 350 de Lei.

Citeste si:
„Se caută angajați, ofer recompensă”. Lucrătorii unei fabrici din...
„Se caută angajați, ofer...

Daca vreti sa va petreceti Revelionul 2013 la Palatul Bragadiru, trebuie sa scoateti din buzunar intre 600 si 800 de Lei, in functie de asezarea in sala

Daca nu aveti chef de cluburi sau restaurante, puteti alege unul din concertele organizate de primaria capitalei in Piata Constitutiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.