Marti, 11 decembrie, ora 20:00, la Gin Factory, in cadrul celei mai importante competitii de barmani din Romania - Barmaniada 2012, se va desemna marele castigator al titlului de “Barmanul Anului 2012”.

Concurentul care a acumulat cel mai mare punctaj pe parcursul celor 6 etape din competitie – Speed Service, Bere, Somelier, Barista, Mixologie si Entertainment - va fi ales cel mai bun Barman al Anului.

In cadrul aceleiasi seri, se va lansa ultima provocare, Etapa de Entertainment, decisiva pentru desemnarea marelui castigator. Cei mai talentati si bine pregatiti barmani de flair isi vor demonstra maiestria si creativitatea in cadrul unui spectacol original si antrenant.

Atmosfera incendiara, creativitatea si spiritul de competitie reprezinta emblema acestei etape, care va debuta cu un moment special.In cadrul unui spectacol antrenant de flair, cel mai inalt brad construit din 1000 pahare de shot-uri va fi cuprins de flacari.

“Asa cum spune și motto-ul de anul acesta - Demonstreaza ca ești profesionist, așteptam de la concurenți creativitate, prestanța impecabila, depașirea limitelor. Scopul final al acestei competiții este acela de a crește nivelul serviciilor de bartending din toata țara, prin excelența, demonstrand ca se poate din ce in ce mai bine și ca, atunci cand ești cu adevarat pasionat, ești foarte aproape de perfecțiune.” – a declarat Mihai Panfil, organizator Barmaniada.”

PROBE

Concurentii vor fi apreciati in functie de talentul si profesionalismul de care vor da dovada, fiind evaluate spectaculozitatea momentului, diversitatea, interactiunea cu publicul, coordonarea miscarilor si, nu in ultimul rand, fluenta pe ritmul muzicii. Barmanii vor surprinde atat juriul, cat și publicul cu interpretari originale ale unor situatii si personaje, reușind sa creeze o poveste pentru fiecare cocktail pregatit.

JURIU Cea de-a patra editie Barmaniada se va bucura de prezenta unui juriu profesionist, format din barmani de renume – Costin Gache si Sergiu Biriș. Costin Gache este Vice-Presedintele Asociatiei Barmanilor Profesionisti din Romania, fiind recunoscut pentru talentul si profesionalismul sau. Sergiu Biris are o experienta de peste 10 ani in bartending si este detinatorul titlului de Barmanul Anului 2010. Juriul ii va avea ca invitati speciali pe Alexandra Cojocaru – Event Manager Shinny Events, si pe Marcel Stanoiu, BTL Manager Draftfcb.

Citeste si:
Stil ecvestru la Karpatia Horse Show: clasic chic! Ce premii poti...
Stil ecvestru la Karpatia...

PREMII Primii 3 concurenti care vor acumula cel mai mare punctaj din competitie vor fi desemnati castigatorii Etapei de Entertainment. Cel mai bun barman entertainer va primi un premiu in valoare de 400 euro, locul II va fi premiat cu 250 euro, iar castigatorul celei de-a treia pozitii din clasament va primi 150 euro.

Barmanul Anului 2012 se va bucura de premiul cel mare, in valoare de 1000 euro si, mai ales, de sansa de a reprezenta Romania la Jameson Bartenders Ball 2013, in Irlanda. Jameson Bartenders Ball este un eveniment anual, organizat de Jameson, in Irlanda, care reuneste aproximativ 200 de barmani profesionisti din peste 20 de tari, pentru a le oferi o experienta de neuitat. Programul activitatilor din cadrul evenimentului include vizite la distilerie, training-uri si degustari, o competitie de mixologie si, in final, o petrecere memorabila.

Citeste si:
Cum erau sărbătorile de iarnă pentru Ruby în copilărie: „După ce se...
Cum erau sărbătorile de iarnă...

Motto-ul acestei editii - “Demonstreaza ca esti profesionist” - este o provocare lansata de Barmaniada tuturor barmanilor din Romania care doresc sa demonstreze atat juriului, cat si publicului ca sunt adevarati maestri in arta bartending-ului.

Etapa de Entertainment va fi transmisa in direct, cu sprijinul www.evenimentelive.ro, pe site-ul www.barmaniada.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.