Go! Go! Diet va fi alaturi de participantele la cea de-a treia editie SkirtBike, evenimentul biciclistic anual dedicat in exclusivitate femeilor, care va avea loc sambata, 26 mai, incepand cu ora 16:30 si va avea ca punct de plecare Parcul Circului.

Pe tocuri, in balerini, cu fustite si rochite, flori la ureche si palarii de vara, fetele chic si zambitoare vor defila sambata pe doua roti sub privirile admirative de pe trotuare, de la terase si balcoane.

O echipa Go! Go! Diet va fi prezenta la eveniment si va premia o biciclista norocoasa cu 7 zile din dieta propusa. Premiul consta in livrarea preparatelor dietei (sub forma a 3 mese principale si 2 gustari), zilnic, timp de o saptamana, la adresa castigatoarei. Meniul dietei contine multe alimente gustoase si sanatoase, preparate ingenios pentru a li se pastra savoarea.

„Go! Go! Diet a ales sa fie alaturi de SkirtBike tocmai pentru ca evenimentul se adreseaza femeilor interesate de un mod de viata sanatos, energic, activ, femeilor care acorda prioritate starii de bine a corpului lor. Niciodata nu este prea devreme sau prea tarziu sa ne adaptam unui stil de viata sanatos. Fiecare schimbare trebuie vazuta ca o provocare, mai ales cand este vorba de o schimbare in bine, pentru noi si pentru corpul nostru. Cu cat suntem mai active si avem o alimentatie mai echilibrata, cu atat avem mai multa energie si ne simtim bine in pielea noastra.” a declarat Gabriela Velicu, Manager Go!Go! Diet.

O parte feminina a echipei Go! Go! Diet va participa la promenada pe doua roti alaturi de biciclistele mandre, pentru a sustine importanta alegerii unui stil de viata sanatos.

Stilul de viata sanatos se concretizeaza in frumusete, energie si optimism. Frumusete, pentru ca vitaminele din preparatele consumate improspateaza tenul si ajuta la eliminarea grasimilor. Energie, pentru ca metabolismul este reglat printr-un regim care nu infometeaza si, totodata, elimina starea de oboseala, iar mersul pe bicicleta invioreaza, ajuta la intarirea musculaturii si la reglarea ritmului respirator. Si, nu in ultimul rand, optimism, pentru ca acest mod de viata diminueaza efectele stresului si consolideaza increderea in sine.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.