Vineri, 15 aprilie, The Fresh deschide seria petrecerilor „All you can drink” din acest an in Berlin Club.Invitatii primei seri vor fi Tyree Cooper din Chicago si Fouchat.

Biletul de intrare iti asigura, pe langa accesul la eveniment, consumatia gratuita pe parcursul intregii nopti.

Tyree Cooper a definit fenomenul hip-house in 1989 cu "Turn Up Bass”, dovedindu-se apoi a fi un producator excelent pe un intreg deceniu de muzica house din mijlocul anilor '80, pana la mijlocul anilor '90.
A inceput sa mixeze in Chicago in 1983 si a inregistrat primul sau single ("I Fear the Night"), trei ani mai tarziu, la casa DJ International. În 1987, Cooper trece de la Chicago house la acid house cu "Acid Over."
Urmatorul single, o noua schimbare de directie, "Turn Up Bass” a devenit unul dintre cele mai mari hit-uri hip-house, depasind in topurile acelei perioade multe nume consacrate.

Pe parcursul anilor '90 Tyree a lansat doua albume „Tyree's Got a Brand New House” si „Nation of Hip House” si single-uri de succes in topurile britanice, cum ar fi „Move Your Body" si "Let the Music Take Control".

Retail jobs

In prezent, Tyree este recunoscut ca unul dintre cei mai influenti artisti ai scenei muzicii house. Acesta a re-lansat labelul "Supa Dupa Records" si in fiecare weekend este invitat sa mixeze in cluburi din Europa si Statele Unite.

Acces eveniment: 35 lei/fete; 50 lei/baieti

Program: 23:00 – 05:00

Bauturi: Long drinks: Whisky, Vodka, Rom, Jager, Gin, Campari + Apple, Orange, Cranberry Juice/Coca Cola

Shots: Jager,Tequila, Absinth, B52, Kamikaze

Bere/Coca Cola/ Apple, Orange juice/ Apa plata si minerala


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.