Cinema City lanseaza cea mai mare promotie a verii 2014, cu sanse de castig de peste 70%. Peste 500.000 de premii isi asteapta castigatorii in cinematografele Cinema City pana pe 31 august.

Daca sansele sa ne intre full house la poker sunt de 0,144057 %, iar probabiliatea sa castigam la Loto este si mai mica, cu doar 0,0987% sanse , Cinema City lanseaza o promotie in care sansele sa castigi unul din premii sunt de 71.42%. 2 cinefili din 3 vor castiga in vara asta unul din cele peste 500.000 premii: bilete la film, popcorn, racoritoare, ciocolata, excursie in Dubai sau Grecia.

Mecanismul promotiei “Razuieste in forta pentru premii legendare” este simplu: mergi la film la Cinema City si, odata cu biletul, primesti cartonasul razuibil care poate ascunde un premiu instant. Tichetele intra apoi in tombola, iar participantii pot castiga 1 excursie in Dubai si 2 excursii in Grecia.

Cele mai noi filme proiectate in cinematografele Cinema City fac parte din promotia care se incheie pe 31 august, iar castigatorii vor putea intra in posesia premiilor pana la finalul lunii septembrie. Regulamentul poate fi citit aici: http://cinemacity.ro/promos.

Noutati despre filmele si campaniile Cinema City apar mereu pe pagina de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.