Daca nu v-ati hotarat inca ce veti face in mini-vacanta de 1 mai, Yuppy.ro va prezinta cateva alternative.

1 mai 2014 la mare

In Vama Veche


  • Inregistrat in Romania #1


Intre 30 aprilie si 5 mai, in club Goblin din Vama, are loc prima editie a festivalului Inregistrat in Romania. Printre trupele care vor urca pe scena se numara: Alternosfera, Suie Paparude, C.T.C., Subcarpati, E.M.I.L., ZOB, Vali Umbra, AFO, Infinitu' aka Sfantu'8, Flou Rege, Chesarion canta.

Pretul unui abonament este de 40 Lei si poate fi cumparat de pe www.iabilet.ro


  • Folk'N'Roll

La Canapele, intre 1 si 5 se va tine unul din cele mai tari festivaluri pentru iubitorii de folk si nu numai. Organizatorii au promis patru nopti nebune in care vor canta Tapinarii, Fara Zahar, Timpuri Noi si Emisia2.

Intrarea este libera.


  • Lansare camping Sandalandala

Anul acesta, de 1 mai, se va deschide cel mai cool camping din Vama. Lansarea se transforma in 3 nopti de petrecere cu invitati precum ROA, Marius Matache si DJ Amon.

In Mamaia


  • The Mission 1st of May

Anul acesta, The Mission 1st of May va avea loc atat seara cat si in timpul zilei.

In Mamaia Nord, timp de 3 nopti, The Mission te invita sa te distrezi alaturi de Carl Cox Si Loco Dice. Celor Trei Li Se Alatura Mirko Loko, Ernesto Ferreyra, Cesar Merveille, Molly, Gianni Callipari si multi altii.

The Mission – Day Time Party are loc la Oha Beach.

Evenimentul are loc intre 1 – 4 mai, iar mai multe detalii puteti gasi aici si aici.

1 mai 2014 in tara


  • Rocker's Garnic, Garnic, Abrud

Intre 2 – 3 mai are loc cea de-a sasea editie a festivalului Rocker’s Garnic. Printre trupele care vor concerta se numara Implant pentru refuz, Subcarpati, Theory of Mind si Partizan.


  • Season Opening la Ponton Casa Baraj, Caras-Severin

In weekendul 1 – 3 mai, Ponton Casa Baraj isi deschide din nou portile pentru 4 zile si 3 nopti de petreceri legendare. Finnebassen, Maestros del Ritmo si Stefan Biniak sunt doar cativa din invitatii internationali. Mai multe detalii puteti gasi aici.

Citeste si:
Călătorie spre aventură: Obțineți permisul pentru barcă și...
Călătorie spre aventură:...

  • Rock Fest, Sibiu

Daca aveti chef de 4 zile de metal, Rock Festival Sibiu 2014 este locul in care ar trebui sa va aflati. Festivalul are loc intre 1 si 4 mai, la clubul Bohemian Flow, iar biletele pot fi cumparate de pe iabilet.ro

1 mai 2014 in Bucuresti


  • Mai Pop-Rock, Parcul Titan

Cei care aleg sa ramana in Bucuresti in perioada 1-4 Mai vor avea parte de un weekend pop-rock in Parcul Titan. Vor canta Holograf, Smiley, Loredana Groza si Alternosfera.

Foto main: valiza sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.