Seat ne dezvaluie primele poze si informatii cu si despre noua generatie Seat Leon. Un model compact foarte apreciat pana acum pentru designul pasional, latin, sustinut de tehnologia nemteasca.

Noul Seat Leon vine dupa o generatie care arata insa bine, insa aduce schimbari majore in linia de design. S-a renuntat la formele rotunde, pasionale, in favoarea unei imagini mai tehnologizate, mai germane, ca sa zic asa. Masina nu arata deloc rau, dar ramane de vazut cum va fi primita de publicul cu afinitati pentru marca spaniola, public tinut pana acum in priza datorita designului.

Prezentarea oficiala a noului Seat Leon este guvernata de titlul “Where design meets technology“. Chiar asa, doar ca primeaza tehnologia, inclusiv la nivel vizual. Va spun din start, nu-mi displace masina, dar nu-i chiar ceea ce asteptam de la spanioli. Farurile sunt parca luate direct de la Audi. Forma liniei de LED-uri este caracteristica Audi si nu prea avea ce cauta pe un Seat, mai ales daca ne gandim cum arata generatia aflata inca pe piata.

Nici spatele nu mai are acele stopuri formate din linii “incordate”, ci niste elemente a caror substanta sta tot in linia de LED-uri a structurii interne.

In general, noul Seat Leon mi se pare mai simplu, mai “dezumflat”, mai lipsit de pasiune, in conditiile in care generatia anterioara chiar arata bine si acum, la 7 ani de la debutul productiei. Observati ca, la noul Seat Leon, manerele portierelor sunt puse normal, pe usa, nu deghizate in montantul geamului, ca pana acum.

Interiorul? Nemtesc cu totul, si aici s-a renuntat la pasiunea formelor. Consola centrala normala, “serioasa”, rigida la nivelul formelor si un tablou de bord salvat in mica masura de faptul ca acele turometrului si vitezometrului pornesc de jos, o caracteristica a unor sportive. Oricum, interiorul asta merge pus fara probleme si pe un Golf si nimanui nu i s-ar parea ciudat.

Citeste si:
Fiul lui Kamara a fost operat din nou! Care este starea lui Leon:...
Fiul lui Kamara a fost operat...

Citeste continuarea pe Motorstory.ro

Vezi mai multe foto cu noul Seat Leon in GALERIA FOTO


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.