Noul Seat Toledo arata aproximativ la fel ca si conceptul din care deriva. Este doar putin mai pregatit pentru productia de serie, in sensul ca-i lipsesc anumite nuante si materiale folosite pentru a da savoare unui concept.

Din punctul meu de vedere, noul Seat Toledo are totusi un avantaj, dar numai fata de generatia anterioara. Incercati sa va amintiti vechiul Toledo, desi nu-l vedeti prea des pe sosele. Un fel de berlina monovolum cu un spate absolut urat. Cam toata lumea a considerat la fel, pentru ca masina a fost un esec.

Acum, spaniolii au revenit la traditionala forma de berlina, dar tineti cont ca portbagajul noului Seat Toledo este de tip hayon, ca la orice hatchback. Ce sa zic, masina nu arata rau, dar nu vad unde-i acel Auto Emocion cu care se lauda spaniolii. Eu vad doar o berlina corecta, moderna, fara nici o sclipire la nivel de design.

Si e si mai rau la interior, unde nu gasesc ceasuri de bord sportive, forme pasionale sau macar putina inspiratie latina. In schimb, vedem un bord tipic pentru Volkswagen. Inteleg faptul ca Toledo are media varstei clientilor sensibil peste cea a lui Leon, dar vorbim de o marca spaniola care se promoveaza cu sloganul Auto Emocion…

Citeste continuarea pe motorstory.ro

Vezi mai multe foto cu noul Seat Toledo aici


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.