Ford a publicat astazi prima poza oficiala cu versiunea de serie a modelului Ford B-Max. Un model care ne intereseaza in mod deosebit, deoarece va fi produs in Romania, la uzina Ford din Craiova.

Ford B-Max va fi aratat complet peste o luna, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Asta dupa ce, la acelasi salon, dar cu un an in urma, debuta conceptul noului Ford B-Max. Deocamdata avem doar o poza oficiala cu noul model, unul care se incadreaza in categoria monovolumelor de clasa mica.

Asa cum vedeti, noul Ford B-Max a pastrat portierele spate glisante pe care le-am vazut pe concept. Asadar, intr-o oarecare masura, cam aceeasi solutie neconventionala ca si la noul Opel Meriva, doar ca la Meriva, portierele se deschis in oglinda. Arata bine si pastreaza liniile conceptului, imaginea fiind cea actuala a modelelor Ford in Europa.

Practic, Ford B-Max, care se bazeaza din punct de vedere al platformei pe modelul Fiesta, nu mai are montanti centrali clasici, acestia fiind integrati in portierele culinsante

Noul Ford B-Max promite calitate, spatiu si o gama de motorizari printre care gasim si noul motor Ecoboost de un litru, dar si TDCi-uri. Va fi disponibil pe piata imediat dupa luna martie, dupa ce va avea premiera mondiala la Geneva.

Va fi foarte interesant atunci sa-i aflam preturile, pentru ca este totusi un produs construit in Romania.

multumim: motorstory.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.