Cam asta este noul Porsche Panamera Turbo S. Un fel de avion privat, scump, puternic, exclusivist si… foarte-foarte rapid. Vorbim despre cel mai puternic model Panamera. Si, evident, cel mai scump.

Pana acum, cel mai puternic model a fost Panamera Turbo. V8 de 4,8 litri, biturbo, 500 CP si 700 Nm. Teoretic, n-ai nici un motiv sa vrei mai mult. Dar in lumea modelelor exclusiviste nu exista niciodata suficient. Asa ca Porsche a adaugat particula “S” care echivaleaza cu 50 CP si 50 Nm in plus.

Performantele? Aproape la fel de bune ca ale lui 911 Turbo! Panamera Turbo S accelereaza pana la 100 km/h in 3,8 secunde si atinge o viteza maxima de 306 km/h. Nemtii spun ca nivelul consumului mediu este de doar 11,5 litri/100 km.

Pretul masinii este de 167.076 euro (TVA inclus) in Germania, iar livrarile incep in iunie. Sa-mi spuneti si mie daca va comandati una. Eu nu vreau deocamdata nimic altceva decat Alfa Giulietta pe care nu-mi vine s-o mai duc inapoi!

multumim: motorstory.ro

Pentru o imagine mai buna mai jos am pregatit o galerie foto cu noul Porsche Panamera Turbo S


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.