Avem o motocicleta, o mitraliera si o companie Icon care nu are nicio limita atunci cand vine vorba despre crearea unui produs original. Ce poate iesi de aici? Poate iesi o minunatie de motocicleta, denumita Warthog..

Avem o motocicleta, o mitraliera si o companie Icon care nu are nicio limita atunci cand vine vorba despre crearea unui produs original. Ce poate iesi de aici? Poate iesi o minunatie de motocicleta, denumita Warthog..

Icon se joaca de ceva timp cu motociclete, scutere si naked-uri, adaugand elemente vizuale, sisteme audio cu sute de watti sau display-uri LCD cu diagonala mare, asa cum pun marii tuneri pe masini. Dar cu Warthog, Icon parca s-a intrecut pe sine. Numele vine de la aeronava ciudata A-10, construita de catre US Air Force pe la inceputul anilor '70 si supranumita Warthog (in traducere grosso modo inseamna 'porc alergator'). Cum A-10 avea arme cat sa distruga un oras intreg, si motocicleta trebuia sa poarte cu mandrie cel putin o mitraliera, macar ca ornament. In acest sens, Icon a montat frontal, exact sub far, o mitraliera rotativa parca luata direct din bratele lui Arnold.

Poate ca ea nu va face ravagii pe un teren de lupta, insa cu siguranta va baga teama in ceilalti rideri, ce nu vor vrea nici in ruptul capului sa se pozitioneze in fata bestiei care scuipa gloante. Ei vor ramane mult in urma, iar pilotul de pe Warthog va savura tot spectacolul pe LCD-ul de 8 inci, la care este conectata o camera video asezata posterior. Ca meniul sa fie complet, Warthog vine si cu un sistem audio MTX de 800 watti, din care decibelii vor da navala, asa, doar cat sa mai adauge putina adrenalina in sangele pilotului plecat la 'razboi'. Rechinul care scuipa gloante are un motor de 188 cai putere ce scoate zgomote teribile, destul cat sa rivalizeze cu boxele MTX. Nu stim sigur cine se va auzi mai tare..

Warthog nu este singura creatie a celor de la Icon. Puteti vedea mai multe motoare, pe site-ul oficial. Icon se ocupa in principal cu productia de echipamente, insa curiozitatea i-a impins si spre domeniul tuningului moto.

Citeste si:
Cătălin Cazacu, dezvăluiri cutremurătoare după decesul lui Călin...
Cătălin Cazacu, dezvăluiri...

via: [Icon]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.