Yuppy26 Martie 2014de Violeta Olteanu

Lectura de un minut

Desi venitul soferitelor este cu circa 300 de lei mai mic decat al barbatilor soferi, atunci cand se ocupa de intretinerea masinii acestea nu fac compromisuri: aleg in majoritatea cazurilor sa lucreze cu service-urile autorizate, arata un studiu realizat de Daedalus Millward Brown impreuna cu VeziCatFace.ro.

1. Femeile nu fac compromisuri la intretinerea masinii

Femeile aleg in majoritatea cazurilor sa lucreze cu service-urile autorizate. Acest lucru este valabil atat in cazul revizii lor (79% femei vs. 67% barbati) cat si al reparatiilor (62% femei vs. 51% barbati). “Diferenta dintre preferintele femeilor si ale barbatilor vis-a-vis de service-uri poate fi explicata si prin faptul ca 7% dintre barbatii aleg sa se ocupe singuri de reparatiile si intretinerea masinii detinute”, a spus Alexandru Govoreanu, director de dezvoltare VeziCatFace.ro.

2. Masinile femeilor sunt mai noi decat cele ale barbatilor

Masinile conduse de femei au o vechime medie de 10 ani, cu 6 luni mai putin decat cele conduse de barbati (10 ani si 6 luni). Vechimea relativ mare a masinilor detinute este explicate si de preferinta romanilor pentru masinile second hand (60% - atat pentru barbati cat si pentru femei).

Citeste si:
VIDEO Două femei au profitat că poartă mască și au jefuit un...
VIDEO Două femei au profitat...

Citeste continuarea pe Wall-Street.ro

Foto: femeie conducand sursa Shutterstock.comTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.