Purtatorul de cuvant al ISU Timis, Elena Megherea, a declarat ca trei noi solicitari au fost primite la 112 pentru alte cinci persoane, printre care si copii. Acestia ar fi locuit in blocul din Timisoara unde trei persoane, printre care doi copii, au murit si alti sase au ajuns de urgenta la spital.

"Este vorba despre o mama cu doi copii (12 si 14 ani), un adult si inca un copil de 11 ani. Adultii au fost transportati la UPU, iar copiii, la Spitalul \"Louis Turcanu\". Toate cele cinci persoane locuiau la adresa de pe strada Miorita nr. 8, bloc in care nu s-a mai permis accesul din momentul evacuarii, din data de 18 noiembrie ora 14.00. Apelurile au venit de la alte adrese (unde sunt acum cazati cei evacuati, n.r.)", a declarat Elena Megherea, citata de realitatea.net.

ISU Timis informeaza ca la acest moment, la Spitalul Judetean Timisoara sunt internate nu mai puin de 10 persoane, la Municipal, un adult, iar unul este in evaluare, iar la Spitalul de copii "Louis Turcanu" sunt 29 de copii internati si altii doi in evaluare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.