Yuppy 20 Mai 2019 17:12
Rares Bogdan, candidat la europarlamentare pe lista PNL, sustine ca "delirul anti-european al liderilor PSD este extrem de periculos pentru Romania".

"Delirul anti-european al liderilor PSD este extrem de periculos pentru Romania. Din cauza dinamitei pe care o pun in relatia cu UE, tara noastra risca sa cada intr-o zona cenusie, ocolita de investitori, cu locuri de munca tot mai putine si mai prost platite. Nu uitati, in comunism am fost rupti de Europa. Ne-a fost bine? Acum ce facem, ne rupem din nou? Fiind in UE, avem sansa de a-i ajunge din urma, la un moment dat, daca respectam regulile democratiei si ne folosim de fondurile structurale si de coeziune. In afara UE nu avem nicio sansa sa ne ridicam nivelul de trai, iar PNL este cel mai bine vazut partid romanesc, deci trebuie sa trimita in PE cel mai mare numar de eurodeputati!!! Decideti cu mintea dumneavoastra!

Vreau sa va rog ceva: priviti atent spre UK! Este dovada clara ca o mare putere se poate prabusi din cauza populismului unui nebun. Este Regatul Unit pe punctul de a fi pulverizat? Nu uitati ca scotienii nu vor sa iasa din UE, deci extragerea, daca se va produce, va avea loc fara ei. Mai departe: cele doua partide traditionale sunt pulbere - in fiecare exista si grupuri pro-BREXIT si anti-BREXIT, si niciunul nu doreste sa-si asume ideea unui al doilea referendum. Pe acest fond, eurofobul Nigel Farage si partidul lui aveau, acum o saptamana, 34% in sondaje, fiind in crestere. E enorm - ganditi-va ca au mai mult decat Laburistii si Conservatorii la un loc. Si acum va invit la un exercitiu la care v-am mai provocat: imaginati-va ca nebunul e roman! Iar noi nu suntem UK!", a scris Rares Bogdan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.