Yuppy 6 Mai 2019 16:27 de Clara Vacaru
Ducesa Meghan Markle a intrat in travaliu, potrivit unui anunt facut de reprezentantii Palatului Buckingham pentru BBC.

UPDATE: Ducesa Meghan Markle a nascut un baiat, anunta Palatul Buckingham. Copilul are o greutate de 3,2 kilograme si a venit pe lume la ora locala 17:26.

Dupa mai multe zile de speculatii si zvonuri ca bebelusul regal s-ar fi nascut deja, Palatul Buckingham a anuntat oficial ca Ducesa Meghan a intrat in travaliu in dimineata zilei de luni, 6 mai, scrie Adevarul.

Meghan Markle va naste la resedinta cuplului, ferma Frogmore de pe domeniul Castelului Windsor, iar sotul ei, Printul Harry, ii este alaturi.

Ce nume va purta bebelusul regal?

Bebelusul va deveni cel de-al saptea pe linia de succesiune la tron, altfel spus cu sanse mici de a fi incoronat vreodata.

Va fi insa copilul unuia dintre cuplurile cele mai populare din lume, care va fi prezent pe prima pagina si va face sa se vanda multe publicatii.

Intrebarile pe care si le pun britanicii sunt trei, legate in principal de data la care va veni pe lume copilul pe lume - la sfarsitul lunii aprilie, anticipeaza parintii - de numele si de faptul daca va fi baiat sau fata. Casele de pariuri nu se pun de acord in privinta acestui ultim lucru, desi cele mai multe inclin spre faptul ca va fi fetita.

In cazul acesta, toate casele de pariuri mizeaza pe numele Diana.

Totusi, semnaleaza "o miscare recenta" a pariurilor in favoarea numelui Victoria.

La casa Betfair se mizeaza insa pentru Alicia, numele care a rasunat cel mai mult cand Kate Middleton a dat nastere celui de-al treilea sau copil, care pana la urma a fost baiat si a primit numele Louis.

In cazul in care este vorba de un baietel, numele pe care se mizeaza cel mai mult sunt Arthur, James sau Edward.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.