Yuppy 20 Martie 2019 13:37
Dupa ce o companie a contestat licitatia pentru un segment din Autostrada Sibiu - Pitesti, pe motiv ca pretul ar fi prea mic, Sebastian Ghita ii face o propunere lui Stefan Mandachi.

"Cum sa avem autostrazi? Am citit cu surprindere ca o licitatie pentru construirea unui segment din Autostrada Sibiu - Pitesti a fost contestata dupa declararea castigatorului la cel mai mic pret. Contestatarul reclama pretul prea mic. Cand e mare pretul... de ce e mare ? Cand e mic.... de ce e prea mic ?

M-am gandit sa-i propun lui Stefan Mandachi, tanarul cu metrul de autostrada, sa faca de data aceasta ceva util. Un protest in fata firmei de constructii care a facut contestatia.

Asa va reusi sa ajute la constructia a 13 km de autostrada si isi va folosi notorietatea pentru un lucru util. Nu o spun in gluma! Chiar si Ministrul Transporturilor i se poste alatura la protest!!!", a scris Sebastian Ghita pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.