Yuppy 19 Martie 2019 15:17 de Clara Vacaru
Debbie Rowe, fosta sotie a lui Michael Jackson, a recunoscut ca cei doi copii ai artistului au ca tata un donator anonim. Debbie este mama lui Prince si Paris, care au fost conceputi prin inseminare artificiala, relateaza online ziarul spaniol ABC.

Debbie Rowe, cu care Michael Jackson a fost casatorit intre 1996 si 1999, a recunoscut ca Prince si Paris, cei doi copii pe care ii are cu starul, au tata un donator anonim, informeaza News.com.au.

Cei doi s-au cunoscut intr-o clinica de dermatologie - cea in care artistul se trata pentru problema sa de vitiligo - dupa doar trei luni de la despartirea de Lisa Marie Presley. Uniunea dintre ei nu a fost din dragoste, a fost o casatorie din interes. Asa cum a povestit insusi Michael Jackson, isi dorea foarte mult sa aiba copii, iar Rowe s-a oferit sa-i poarte urmasii, scrie Agerpres.

In pofida declaratiilor sale de atunci, asistenta medicala a recunoscut ulterior ca nu a avut niciodata relatii sexuale cu Michael Jackson. Copiii ei, Prince si Paris, s-au nascut dupa ce ea a fost supusa unei proceduri de inseminare artificiala cu un donator anonim.

Fostul cuplu s-a despartit in 1999. Rowe a primit 10 milioane de dolari si i-a fost incredintata custodia totala a celor doi copii ai lui Jackson. Totusi un tribunal de apel i-a somat sa se puna de acord si sa ingrijeasca ambii de cei doi copii.

"Sunt copiii lui, nu i-as fi avut niciodata daca nu ar fi fost el. Nu s-ar fi nascut, daca nu ar fi fost dragostea mea pentru el. I-am facut pentru ca el sa devina tata, nu ca sa devin eu mama", explicase Rowe.

Zvonurile care puneau sub semnul indoielii paternitatea lui Michael Jackson l-au insotit pe artist de-a lungul anilor, alimentate si de faptul ca niciunul dintre copii nu semana cu cantaretul american.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.