Yuppy 19 Martie 2019 13:22 de Clara Vacaru
Nathalie Loiseau, ministrul francez al Afacerilor Europene, a afirmat ca si-a numit pisica „Brexit” pentru ca este indecisa, scrie The Independent, relateaza News.ro.

Nathalie Loiseau a declarat, pentru Le Journal du Dimanche, ca pisica ei miauna tare in fiecare dimineata, pentru a fi lasata afara, iar cand i se deschide usa refuza sa iasa din casa.

"Ma trezeste in fiecare dimineata si miauna zgomotos pentru ca vrea sa iasa afara si apoi cand deschid usa sta pe loc, indecisa si se holbeaza la mine cand il scot afara”, a declarat Loiseau.

Ea va fi principala candidata a La Republique En Marche, partidul presedintelui francez Emmanuel Macron, la alegerile europarlamentare si va concura direct cu lidera de extrema-dreapta Marine Le Pen.

Deputatii din Camera Comunelor de la Londra au votat, saptamana trecuta, impotriva acordului de Brexit negociat de premiera Theresa May cu UE. Deputatii ar urma sa decida miercuri daca vor sa excluda sau nu un Brexit fara acord. Iar apoi se va vota din nou pentru amanarea datei oficiale de Brexit, scrie dw.com.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.