Yuppy 16 Martie 2019 16:27
Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat sambata, la Constanta, ca alianta PSD - ALDE isi doreste ca, la alegerile prezidentiale din acest an, sa aiba un candidat care sa dea structurii politice maximul de sanse, pentru ca, odata intrat in turul doi, acest candidat sa il poata invinge pe Klaus Iohannis.

"Vrem ca la alegerile prezidentiale din acest an sa avem o candidatura care sa ne dea maximul de sanse, ca sa putem castiga Presedintia Romaniei", a afirmat Tariceanu, potrivit Agerpres.

Liderul ALDE a spus ca persoana care va fi nominalizata pentru a candida la prezidentiale din partea PSD - ALDE va fi cea care va avea mai multe sanse de a-l invinge in turul doi al alegerilor pe actualul presedinte al tarii.

"Va fi cine are mai multe sanse ca, odata intrat in turul doi, sa il invinga pe Iohannis. E simplu", a precizat Calin Popescu-Tariceanu.

Calin Popescu-Tariceanu a sustinut, in context, ca nu a luat o decizie in privinta candidaturii sale la prezidentiale, precizand ca analizeaza acest lucru cu colegii din coalitie.

"Eu nu m-am hotarat inca daca sa candidez. Analizez cu colegii mei de partid, cu colegii de coalitie. Ma gandesc foarte serios, dar inca nu am luat o hotarare", a precizat Tariceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.