Premierul Viorica Dancila le-a spus jurnalistilor, in contextul unei eventuale OUG privind amnistia si gratierea, ca nu poate face o declaratie anume, pentru ca nu a discutat cu o anumita persoana.

Reporter: O ordonanta pe amnistie si gratiere...

Viorica Dancila: Nu s-a vorbit despre acest lucru, nu am discutat cu nimeni despre acest aspect.

Reporter: Emiteti o astfel de ordonanta?

Viorica Dancila: De ce imi cereti sa discut despre un subiect despre care nu am discutat nici cu o anumita persoana, nu l-am avut nici pe ordinea de zi a Biroului Permanent National. (Subiectul, n.red.) Apare, dar eu v-am spus ca nu am avut pe ordinea de zi acest lucru. In momentul in care iei o decizie trebuie sa ai toate elementele pentru a lua o decizie pozitiva sau negativa. In momentul in care nu am aceste elemente, nu am avut discutii despre acest aspect nu am ce...

Liviu Dragnea cere amnistie si gratiere pana la sfarsitul anului

La aproximativ doi ani distanta de controversata Ordonanta de Urgenta 13 (OUG 13), Liviu Dragnea ii cere ministrului Justitiei sa vina cat mai repede cu un proiect in ceea ce priveste amnistia si gratierea. Mai exact, pana la sfarsitul anului. Liderul PSD il acuza pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca nu a facut nimic in aceasta privinta si il ameninta ca, in cazul in care nu vine cu un proiect in saptamanile urmatoare, va cere CEx al PSD sa ia o decizie. Termenul final pentru adoptarea amnistiei si gratierii ar fi finalul anului 2018, potrivit Digi24.

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.