Cu sezonul rece in asteptare, o companie britanica a gasit o reteta amuzanta pentru a incalzi persoanele mai friguroase. Aceasta a pus la vanzare accesorii pentru incalzit nasul si pe cat de caraghioase sunt, pe atat de practice se dovedesc.


Pe langa celelalte produse din garderoba care iti tin de cald toamna si iarna - sosete groase, fulare, caciuli - se pare ca o parte a corpului ramane ignorata in perioada rece.

Pentru nas, o companie din Marea Britanie a gasit o solutie. The Nosewarmer Company a gandit niste accesorii pentru cei care nu fac fata prea bine frigului. Disponibile in diverse culori si stiluri, produsele au castigat popularitate rapid, mentioneaza Bored Panda.

Fondatorul companiei spune ca i-a venit ideea prin 2009, cand avea permanent nasul rece. El a declarat pentru aceesi sursa ca il poarta pe al sau prin casa si ca nu este facut neaparat sa fie purtat pe strada. Sally Steel-Jones, proprietarul, a spus ca asteapta tot mai multi clienti, mai ales ca sezonul rece bate la usa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.