Presedintele PNL, Ludovic Orban, a spus despre tensiunile dintre Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, ca "sunt chestiuni de impartirea ciolanului".

"Se cearta pe ciolan, dar nu va pleca niciunul de la ciolan. Probabil Tariceanu e suparat acum ca Dragnea a negociat singur forma legii privind taxarea exploatarilor offshore. Nu exista alta motivatie. De asemenea, Tariceanu e suparat pentru ca prin intermediul Fondului Suveran de Investitii companiile din domeniul energiei, care sunt subordonate acum ALDE si sunt politizate intr-un mod excesiv, isi vor schimba controlul politic si vor trece in subordinea unui ministru PSD, respectiv ministrul Finantelor.

Sa nu va imaginati ca e suparat Tariceanu pe Guvern sau pe Dragnea ca au reprimat violent o manifestatie pasnica si ca au gazat, au batut, au fugarit cetateni pasnici care-si exprimau pozitia. Sa nu va imaginati ca e suparat Tariceanu pe Dragnea pentru agresiunea sistematica impotriva independentei justitiei. Sa nu credeti ca-i suparat, in vreun fel, Tariceanu pe Dragnea pentru faptul ca la ora actuala economia se duce-n cap. Sunt chestiuni de impartire a ciolanului din care, pana la urma, fiecare va ramane cu cate un ciolan mai mic sau mai mare", a declarat presedintele PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.