Vineri, au avut loc ultimele meciuri de fotbal din grupele G și H și totodată a fost stabilit tabloul complet al optimilor de finală a Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar. Sâmbătă, pe teren își vor da întâlnire Olanda - SUA şi Argentina - Australia.

Milioane de fani sunt cu ochii pe Campionatul Mondial 2022 care are loc în Qatar. Ultimele meciuri de fotbal dn grupele G și H s-au încheiat vineri. Începând de sâmbătă vor începe optimile de finală. Mizele sunt mari, iar susținătorii din ce în ce mai înrăiți.

Programul optimilor de finală

Sâmbătă, 3 decembrie:


  • Olanda - SUA (ora 17:00)

  • Argentina - Australia (ora 21:00)

Duminică, 4 decembrie:


  • Franţa - Polonia (ora 17:00)

  • Anglia - Senegal (ora 21:00)

Luni, 5 decembrie:


  • Japonia - Croaţia (ora 17:00)

  • Brazilia - Coreea de Sud (ora 21:00)

Marţi, 6 decembrie:


  • Maroc - Spania (ora 17:00)

  • Portugalia - Elveţia (ora 21:00)


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Decembrie 2022 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.