Florin Zalomir, jandarm și fost campion la scrimă, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit împușcat, în această dimineață, în casa lui din Otopeni. O femeie a sunat la 112 și a alertat autoritățile.

Florin Zalomir, jandarm și fost campion la scrimă, a fost găsit împușcat în cap, în casa lui din Otopeni

Florin Zalomir a fost găsit împușcat în cap, în această dimineață, în casa lui din Otopeni. Poliția a fost sesizată de către o femeie, în jurul orei 08:34, cu privire la faptul că, într-un imobil din zona Otopeni, un bărbat a murit în locuința sa.

Echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut salva victima, declarându-i decesul. A fost anunțat medicul legist pentru efectuarea de activități din competență.

„Astăzi 3 octombrie a. c., În jurul orei 8:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, într-un imobil din localitatea Otopeni, un bărbat este decedat în locuința sa. La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Otopeni pentru efectuarea de activități din competență. Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului respectiv.

A fost anunțat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov pentru efectuarea de activități din competență. Cazul va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea de activități din competență, stabilirea cu exactitatea a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun", informează IPJ Ilfov într-un comunicat.

„Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit fără suflare, în această dimineață, în locuința sa. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Jandarmul era ofițer în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București și avea 41 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt", a transmis Jandarmeria.

Citeste si:
Tragedie la Constanța. Un jandarm a fost găsit cu gâtul tăiat
Tragedie la Constanța. Un...

Jandarmul din București a fost declarat apt la ultima evaluare psihologică. Bărbatul și-a început cariera de scrimeur la 10 ani, la Iași, cu antrenorul Iulian Bițucă, iar în anul 2006 s-a transferat la CS Dinamo București. De-a lungul carierei, acesta a cucerit de mai multe ori Campionatul Național și Cupa României, iar pe plan internațional a devenit campion european, campion mondial și vicecampion olimpic cu echipa României.

Florin Zalomir și-a încheiat cariera de sportiv profesionist în 2012, după Jocurile Olimpice de la Londra, la vârsta de 31 de ani. Tot atunci a devenit antrenor de scrimă la CS Dinamo România și la lotul național, alături de Dan Găureanu și Mihai Covaliu.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Octombrie 2022 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.