Doliu în lumea sportului din România. Fostul jucător de fotbal Florin Hidișan s-a stins din viață la vârsta de doar 40 de ani. Sportivul a fost diagnosticat cu o boală severă care i-a curmat viața. Anunțul a fost făcut de clubul de fotbal FC Universitatea Cluj.

Fotbalistul Florin Hidișan a murit răpus de o boală grea

Fostul fotbalist Florin Hidișan s-a stins din viață în cursul zilei de astăzi. Acesta a fost diagnosticat cu o formî severă de cancer la stomac, iar timp de un an a luptat cu boala care și-a pus amprenta asupra carierei și vieții sale. Starea fostului fotbalist a început să se înrăutățească din ce în ce mai mult în ultimele săptămâni. Sportivul cu greu a suportat ultimele ședințe de chimioterapie.

Pe parcursul ultimelor luni s-au făcut mai multe apeluri umanitare pentru cazul lui Hidișan în speranța că se vor putea aduna banii necesari pentru ca sportivul să meargă la o clinică din străinătate și să urmeze un alt tratament.

Florin Hidișan s-a retras din lumea fotbalului în ianuarie 2014. Pe parcursul carierei sale sportive, fostul mijlocaș dreapta ajucat pentru mai multe cluburi de fotbal precum FC Argeș, U Cluj, Pandurii Tg. Jiu și UTA Arad. Cele mai multe meciuri le-a jucat la UTA Arad, 82 la număr.

Anunțul despre moartea fotbalistului a fost făcut de clubul de fotbal FC Universitatea Cluj pe pagina oficială de Facebook. Hidișan a devenit membru al clubului de fotbal în 2013.

"Fostul jucător al Universității Cluj, Florin Hidișan s-a stins astăzi din viață.

Florin Hidișan a îmbrăcat tricoul lui ”U” în 2013. De mai bine de un an, acesta a dus o luptă crâncenă împotriva cancerului, bătălie pe care din păcate Florin a pierdut-o.

În aceste momente dificile, FC Universitatea Cluj este alături de familia îndurerată și de cei apropiați. Dumnezeu să îl odihnească în pace!", a anunțat U Cluj, pe Facebook.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Septembrie 2022 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.