Patronul lui Dinamo Kiev,  Igor Surkis, a mărturisit în primele zile de război că el nu va părăsi Kievul indiferent de situație, dar lucrurile au stat complet diferit. Acesta nu doar că a plecat din Capitală imediat după ce a fost posibil, dar l-a luat și pe fratele lui.

Igor Surkis a plecat din țară alături de fratele lui

Mulți dintre suporterii echipei de fotbal au fost foarte supărați pentru faptul că Igor Surkis nu a transmis niciun mesaj în tot acest timp despre război, așa cum au făcut colegii lui, dar și alți oameni influenți din Ucraina. Ei bine, acesta nu doar că a preferat să tacă, dar a și fugit din țară cu fratele său, având amândoi asupra lor 17 milioane de dolari.

Patronul a plecat din Kiev într-o mașină blindată, care costă și ea în jur de 700.000 de dolari, în timp ce fratele lui a fugit într-o mașină în valoare de 100.000 de dolari. Cu puțin timp înainte ca armata lui Vladimir Putin să atace Ucraina, el îndemna lumea la calm și afirma că nu are de gând să plece din Capitală, dar din cauza faptului că lucrurile s-au înrăutățit a vrut să fie în siguranță.

”Stau în biroul meu și asta se întâmplă în fiecare zi. Nu am de gând să plec nicăieri, cred că este important să ne păstrăm calmul. Dacă intri în panică, ai pierdut deja. Plănuiesc să muncesc la Kiev și în viitorul apropiat și să vizitez cantonamentul lui Dinamo Kiev și al echipei U19, din Turcia.

În acest moment, clubul nostru este închis aproape complet din cauza Covid-19. Este carantină, sunt foarte multe cazuri. Am efectuat o vaccinare completă a angajaților de la Dinamo și se lucrează de la distanță, în acest moment, în majoritatea departamentelor. Eu nu am cum să rezolv problemele de acasă, așa că sunt mereu în biroul clubului.

Nu este panică, suntem calmi și pregătiți pentru diverse scenarii. Cred că va fi totul bine la noi în țară. Invit fanii în tribune, echipele noastre au nevoie de sprijinul și energia lor”, spunea Igor Surkis înainte de începerea războiului, potrivit digi24.ro.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Martie 2022 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.