Simona Halep, locul 27 WTA, a declarat, marţi, la întoarcerea în ţară, că nu are să-şi reproşeze nimic după înfrângerea în primul tur la turneul WTA 1.000 de la Doha (Qatar), completând că este conştientă că a fost „super tare" timp de 7 ani, când s-a aflat în top 5 mondial.

Primele declarații ale Simonei Halep după întoarcerea de la Doha

„Eu cred că tot timpul se poate mai mult, aşa gândesc eu zi de zi. Dar am jucat destul de slab ultimul meci, nu am simţit prea bine mingea, pentru că a fost un vânt puternic, dar şi adversara a fost foarte agresivă. Şi aşa s-a terminat. Nu am să îmi reproşez nimic, şi am să vă spun de ce, am fost super tare şapte ani, timp în care am stat în top 5.

Acum îmi dau seama cât de greu este să fii acolo şi să te menţii săptămână de săptămână. A fost un an greu care m-a scos din ritm, cu accidentările pe care le-am avut, nu am jucat atât cât mi-aş fi dorit. Şi cum eu sunt o jucătoare care-şi ia încrederea din meciuri, am suferit mai mult. Dar sunt sănătoasă, sunt bine, joc turnee şi asta contează. A fost o perioadă lungă în care am tras săptămână de săptămână, dar acum privesc tenisul altfel. Am aceeaşi dorinţă, însă trebuie să am şi răbdare", a spus sportiva la Aeroportul ”Henri Coandă”.

Constănțeanca își caută antrenor

Aceasta a menționat că în următoarea perioadă se va dedica în privința alegerii unui mentor, fiindu-i dificil să performeze singură la acest nivel, precizând că exclude o colaborare cu fostul său antrenor, Darren Cahill.

„Tot timpul am spus că antrenorul este foarte important în echipă, dar momentan nu am niciun plan şi nu m-am gândit ce o să fac, dar cu siguranţă va apărea un antrenor. Pentru că la nivelul acesta este greu să fiu singură. Nu este un lucru vital, dar va veni şi ziua în care o să îmi iau antrenor. Momentan vreau să aleg pe feeling. Darren are o jucătoare şi nu se pune problema aşa acum", a mai declarat Simona Halep.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Februarie 2022 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.