Tenismanul rus Daniil Medvedev, nr. 2 mondial, a fost amendat cu 12.000 dolari pentru conduita sa inadecvată la adresa arbitrului de scaun în semifinala câştigată contra grecului Stefanos Tsitsipas la Australian Open, primul Grand Slam al anului de la Melbourne.

Medvedev, amendat pentru comportament agresiv față de arbitrul de scaun

Tsitsipas (4 ATP) a primit la rândul său o amendă de 5.000 dolari, tot pentru violarea codului de conduită la meciul de vineri.

Medvedev a primit în fapt două amenzi, una de 4.000 dolari pentru conduită antisportivă respectiv una de 8.000 dolari pentru ''obscenitate vizibilă''.

Cu cine va juca Medvedev partida de duminică

După ce şi-a pierdut prima oară serviciul, permiţându-i lui Tsitsipas să conducă cu 5-4 şi să servească pentru a egala situaţia la seturi (1-1), Medvedev a fost avertizat pentru că a proferat cuvinte obscene. Rusul s-a enervat şi i-a reproşat arbitrului că trece cu vederea faptul că tatăl lui Tsitsipas (Apostolos) îi dă sfaturi tot timpul jucătorului elen. În setul patru, arbitrul l-a avertizat pe Apostolos pentru coaching.

Retail jobs

Învingător în final cu 7-6 (5), 4-6, 6-4, 6-1, Medvedev va juca duminică în finală contra spaniolului Rafael Nadal (5 ATP), care poate deveni primul jucător care câştigă 21 de Grand Slam-uri, potrivit Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Ianuarie 2022 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.