Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, joi, că se aşteaptă la o partidă dificilă cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe deoarece mulţi dintre jucătorii săi nu sunt pregătiţi 100% după ce au fost infectaţi cu virusul Covid-19.

Laurențiu Reghecampf lse așteaptă a o partidă dificilă cu Sepsi OSK

„Va fi un meci greu din cauza situaţiei noastre cu mulţi jucători care vin după Covid şi încă nu sunt sută la sută pregătiţi. De asemenea, avem şi foarte multe accidentări. Probabil că va interveni şi vremea, pentru că am înţeles că va ninge la ora jocului, iar temperaturile vor fi mult sub ceea ce avem noi aici, la Craiova. Dar cu toate acestea noi ne dorim să câştigăm", a afirmat tehnicianul într-un interviu publicat pe pagina oficială de Facebook a clubului.

„E un meci foarte important, avem nevoie de trei puncte pentru a rămâne în continuare în partea de sus a clasamentului. Sepsi venea înaintea reluării campionatului după 10 meciuri în care nu pierduse, a avut un traseu foarte bun. Locul lor din clasament nu are nicio legătură cu prestaţia echipei. Au un antrenor foarte bun (n.r. - fostul antrenor al formaţiei U Craiova, Cristiano Bergodi), care cunoaşte foarte bine echipa noastră. Suntem două echipe care joacă fotbal, două echipe foarte spectaculoase în ofensivă", a adăugat el.

Reghecampf a subliniat importanţa victoriei cu Rapid din primul meci oficial al acestui an. „E foarte important că am câştigat primul meci, pentru că veneam după o perioadă foarte grea, în care nu ne-am putut antrena. Însă zi de zi este mai bine şi încercăm să îi aducem pe jucători la nivelul lor maxim, dar cu siguranţă mai avem nevoie de timp. Încercăm de la etapă la etapă să devenim mai puternici", a precizat antrenorul.

Echipa de fotbal Universitatea Craiova întâlneşte, vineri, de la ora 20:00, în deplasare, formaţia Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, într-o partidă contând pentru etapa a 23-a a Ligii I.AGERPRES.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.