Simona Halep a reușit să căștige primul ei trofeu după un an și trei luni. Este vorba despre cel din turneul Melbourne Summer Set 1, la ceremonia căruia a făcut și o serie de declarații prin intermediul cărora a vrut să transmită câteva lucruri extrem de importante.

Simona Halep, mesaj pentru Darren Cahill

Tenismena a obținut primul ei trofeu la Melbourne; aceasta fiind și cel de-al 23-lea din întreaga sa carieră. Românca noastră s-a bucurat enorm la finalul jocului deși a câștigat un titlu de de turneu WTA 250, ci nu unul de Australian Open. La ceremonia de premiere, Simona Halep a avut un discurs special.

Sportiva le-a mulțumit organizatorilor, echipei sale fără de care nu ar fi reușit să facă nimic, dar și fostului ei antrenor, Darren Cahill, de la care a avut multe lucruri de învățat și căruia se vede că îi este extrem de recunoscătoare. Acesta a urmărit meciul din tribunele Rod Laver Arena, iar vedeta s-a emoționat în clipa în care l-a văzut pe ecrane. Îl consideră ca făcând parte din familie, deși nu mai este în echipa sa.

Simona Halep s-a simțit extraordinar să câștige și speră să aibă parte de tot mai multe momente de genul acesta, fiindcă îi place sentimentul pe care îl are când câștigă.

“Este minunat să am un nou discurs aici, pe acest teren. Acum trei ani, după finala Australian Open, am vorbit ca învinsă. Veronika, te felicit. Poate nu ai jucat cel mai bun tenis al tău, dar îți urez succes la Australian Open. Mulțumesc echipei mele, știu că nu este ușor să lucreze cu mine. Dar haideți să continuăm cu victoriile, îmi place acest sentiment. Mulțumesc și lui Darren Cahill, l-am văzut pe ecrane. Este în continuare în familia mea, chiar dacă nu mai face parte din echipă. Felicit organizatorii, condițiile sunt foarte bune, ne simțim în siguranță”, a declarat Simona Halep la ceremonie.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Ianuarie 2022 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.