Simona Halep se pregătește intens pentru Australian Open și a oferit un interviu sincer pentru WTA Insider în care a mărturisit care sunt planurile sale de viitor, fără a lua în calcul nicidecum varianta retragerii.

Simona Halep, primul turneu din 2022

Cel mai mare scop pentru anul 2022 al Simonei Halep este să revină în topul celor mai bune zece jucătoare din lume, iar pentru acest lucru este nevoită să muncească din greu. Tocmai de aceea, sportiva noastră a început deja pregătările pentru primul turneu din acest an, Australian Open. Nu vrea să pună prea mare presiune pe ea, dar se antrenează așa cum trebuie.

Acum câțiva ani, tenismena declara că nu vrea să mai joace, după împlinirea vârstei de 30 de ani. Între timp, planurile i s-au schimbat și nu se găndește la retragere. Soțul și familia ei o susțin, iar ea se simte în formă și crede că mai are câțiva ani buni de jucat.

„M-am gândit că sunt aproape de final, dar, sincer, după acest pre-sezon şi cum mă simt acum la acest turneu, simt că mai am câţiva ani de jucat.Soţul meu mă sprijină în această direcţie, dar şi familia mea.”, a declarat Simona Halep pentru WTA Insider.

„Echipa mea spune că sunt încă suficient de bună ca să concurez, aşa că încă nu mă gândesc la retragere. Vreau doar să mă bucur şi să dau tot ce am mai bun pentru că ştiu că există o altă şansă”, a adăugat ea.

Pentru Simona Halep, 2021 a fost unul plin de accidentări, iar anul acesta vrea să fie din ce în ce mai bună din punct de vedere sportiv. Dacă vrea să fie mai bună, trebuie să joace în continuare. A ales turnee mici, ca să obțină meciuri și totul a ieșit conform planului.

„Obiectivul a fost să îmi recapăt moralul începând cu US Open. De fapt, acolo am simţit că am jucat decent şi pentru a fi mai bună trebuie să continui să joc. De aceea am ales turnee mici pentru a obţine mai multe meciuri şi aşa am făcut.Am avut meciuri bune şi m-am simţit foarte bine după Linz, chiar dacă a trebuit să mă retrag din cauza genunchiului. Am simţit că sunt acolo, că sunt încă acolo, a trebuit doar să muncesc mai mult fizic, pentru că în timpul anului nu am putut să lucrez atât de mult din cauza accidentării pe care am avut-o. Iată-mă aici, unde sunt foarte pozitivă referitor la ceea ce am făcut şi, sincer, sunt încrezătoare în ceea ce urmează.”, a mai zis sportiva.

Citeste si:
Simona Halep, primul mesaj după revenirea în România: „Adevărul a...
Simona Halep, primul mesaj...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.