Starul argentinian Lionel Messi se numără printre cei patru jucători testaţi pozitiv la COVID-19 de Paris Saint-Germain înainte de reluarea antrenamentelor în vederea meciului de luni cu Vannes (D4) din 16-mile Cupei Franţei.

Fotbalistul Lionel Messi, testat pozitiv la coronavirus

Leo Messi, Juan Bernat, portarul Sergio Rico şi Nathan Bitumazala se află în izolare şi urmează protocolul sanitar stabilit, a precizat PSG într-un comunicat. Balonul de Aur 2021 a fost testat pozitiv la Rosario, în Argentina, unde şi-a petrecut alături de familie vacanţa sa.

''El este constant în contact cu serviciul nostru medical. Când va fi negativ, el va putea reveni în Franţa. Nu ştiu dacă va putea juca în meciul cu Lyon din 9 ianuarie'', a declarat antrenorul Mauricio Pochettino în conferinţa de presă de duminică.

Tehnicianul argentinian a admis că există îndoieli privind efectuarea unui stagiu de pregătire în Qatar şi Arabia Saudită prevăzut între 16 şi 19 ianuarie.

Messi a marcat şase goluri pentru PSG

În acest sezon, Messi a jucat 16 meciuri în toate competiţiile şi a marcat şase goluri pentru PSG.

Pe 19 decembrie, Messi nu a jucat la precedentul meci din Cupa Franţei, iar startul din Ligue 1 după vacanţa de iarnă este prevăzut pentru 7 ianuarie, cu etapa a 20-a. Parizienii vor înfrunta Lyon în deplasare pe 9 ianuarie.

PSG nu va conta în perioada viitoare pe Achraf Hakimi, Idrissa Gueye şi Abdou Diallo, convocaţi pentru Cupa Africii pe Naţiuni 2022 (9 ianuarie-6 februarie), informează Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Ianuarie 2022 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.