Jucătoarea română de tenis Simona Halep a câştigat ancheta organizată de site-ul WTA pentru cea mai frumoasă lovitură a anului în circuitul profesionist feminin.

Simona Halep a câștigat ancheta WTA pentru cea mai frumoasă lovitură a anului

Halep a obţinut distincţia după ce a câştigat ancheta pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii octombrie, cu o minge trimisă în lung de linie care i-a adus punctul de 5-2 în setul al doilea al meciului cu Gabriela Ruse, din primul tur la Transylvania Open. Halep s-a impus cu 6-1, 6-2 şi s-a calificat în optimi.

Oponenta sa din finală a fost taiwaneza Su-Wei Hsieh, cu o fază realizată în meciul cu Marta Kostiuk (Ucraina), din primul tur de la Abu Dhabi, la scorul de 2-5, 0-15.

Prima anchetă câștigată de Halep în 2018

Este pentru a doua oară când Simona Halep câştigă ancheta ''WTA Shot of the Year'', în care s-a mai impus în 2018, cu o mine la fileu în meciul cu poloneza Agnieszka Radwanska, la turneul de la Miami, care i-a adus primul ghem din setul decisiv, după ce se impusese în primul act cu 6-3 şi îl cedase pe al doilea cu 2-6.

La dublu, trofeul a revenit perechii Luisa Stefani (Brazilia)/Gabriela Dabrowski (Canada), cu o fază realizată în semifinala de la San Jose, potrivit Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.