Andrei Pavel, legenda tenisului românesc, a fost invitatul lui Alice Bodescu și Ionel Luțan în emisiunea „Sport Arena", difuzată de Metropola TV. Spotivul, care a avut ocazia să „lupte" împotriva unor tenismeni precum Andre Agassi și Roger Federer, a povestit pe larg fiecare experiență în parte. În plus, Pavel nu s-a zgârcit din a da informații despre tot ce a însemnat viața lui de sportiv de performanță, dar și care au fost cele mai mari cumpene la care a fost supus. 

Urmărește tot interviul pe pagina de Facebook Metropola TV:

Andrei Pavel: „Pe Roger Federer l-am lucrat psihic!"

"Am simţit pe pielea mea forţa pe care o arăta (n.r. - Roger Federer). Cred că am câştigat şi din cauza faptului că el nu stătea prea bine din punct de vedere mental. Ţin minte că m-a condus cu 3-0 şi apoi am câştigat multe game-uri la rând. L-am lucrat la psihic. În acelaşi turneu l-am bătut şi pe Juan Carlos Ferrero care era un alt nume mare din tenis. În cariera mea am întâlnit foarte mulţi jucători de top. Andre Agassi, Rafael Nadal, Andy Roddick, Novak Djokovic şi mulţi alţii.", a povestit fostul jucător de tenis, Andrei Pavel.

Duelul a avut loc la turneul de la Hamburg, pe vremea când campionul elvețian avea numai 18 ani și se afla pe locul 40 mondial. Pavel s-a impus în 2 seturi (scor 6-4, 6-3), devenind primul și ultimul jucător român care reușește să-l învingă pe Federer într-un meci oficial.

Andrei Pavel: „Agassi a jucat bine. Am făacut tot ce am putut în condițiile în care am avut crampe la stomac."

Andrei Pavel le-a povestit lui Alice Bodescu și lui Ionel Luțan și despre meciul pe care l-a pierdut în fața lui Andre Agassi la US Open, în anul 2006.
„Agassi a jucat bine. Am făcut tot ce am putut în condițiile în care am avut crampe la stomac. Adversarul meu s-a dovedit însă a fi în continuare un jucător de calitate și se află într-o formă foarte bună. Sper să ajungă cât mai departe în acest turneu, pentru că o merită.", a spus Andrei Pavel.

Emisiunea „Sport Arena, prezentată Alice Bodescu și Ionel Luțan, poate fi urmărită pe Metropola TV, de luni până vineri, de la 17:00 la 18:00.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.