Tenismena Emma Răducanu a transmis un mesaj video în limba română pentru fanii din țară. Aceasta și-a confirmat și prezența la Transylvania Open care va avea loc între 23 și 31 octombrie, la BT Arena.

Emma Răducanu, mesaj în limba română pentru fanii din țară

Vedeta tenisului mondial, britanica cu origini române, Emma Răducanu, și-a anunțat participarea la prima ediție a turneului de tenis WTA 250 Transylvania Open de la Cluj Napoca. Sportiva va evolua alături de alte tenismene renumite, printre care și Simona Halep, care va juca din noi în România, după 5 ani de absență.

Totodată, Emma Răducanu a transmite un mesaj video în limba română pentru fanii ei români. Clipul video a fost postat pe pagina oficială de Facebook a turneului.

„Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvania Open. Tatăl meu este român și am experiențe frumoase în țară. Abia aștept să nu vedem! ”A transmis tenismena.

Răducanu, câștigătoarea turneului US Open

Emma Rădulescu este câștigătoarea turneului US Open 2021, cu o prestație memorabilă. Este prima campioană de Grand Slam din istorie care vine din calificări și reușește o asemenea performanță. Cei mai mulți dintre specialiști consodează că tânăra sportivă sunt un potențial uriaș de a cuceri și alte titluri mari.

Răducanu va participa la Transylvania Open, de altfel, aceasta fiind prima apariție a sportivului în România în cadrul unui turneu, iar competiția va fi o specială. Fanii tenismenei sunt nerăbdători să o admire și să o susțină.

A o auzi pe Emma Răducanu vorbind română pentru prima dată este specială #Emma #Raducanu #Transilvania #Open #Cluj #Napoca #Romania pic.twitter.com/ibJsHB15H0- Marcu (@Marcuucram) 6 octombrie 2021


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.