Simona Halep a anunțat, miercuri, pe contul ei de Twitter, că renunță la colaborarea cu Daren Cahill. Este a doua oară când cei doi se despart, după ce, în anul 2018, antrenorul a informat că își va întrerupe activitatea pentru a-și petrece mai mult timp cu familia. Replica fostului jucător profesionist de tenis din Australia pentru campioana noastră.

Daren Hahill, replică după ce Simona Halep a anunțat că încheie colaborarea cu acesta

„După șase ani minunați de lucru împreună, Darren Cahill și eu am decis că este timpul să punem capăt relației noastre de lucru. Mulțumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut un jucător de tenis mai bun și o persoană mai bună”, este mesajul Simonei.

„Nu, eu îţi mulţumesc, Simo, pentru că mi-ai permis să fac o călătorie incredibilă împreună cu tine. Îmi amintesc fotografia de mai sus de parcă a fost ieri şi este doar una dintre numeroasele amintiri uimitoare. O jucătoare extraordinară, dar cel mai important, o persoană extraordinară şi o prietenă. Toate cele bune, Simo!", a fost replica australianului.

Cei doi colaborau din 2015

Simona Halep și-a început colaborarea cu Daren Cahill în 2015. Româna a câștigat alături de antrenorul australian primul său titlu de Mare Șlem, în anul 2018, la Roland Garros, și a încheiat doi ani consecutivi pe primul loc în clasamentul WTA, 2017 și 2018.

După ruperea colaborării lor, explicată de Cahill „din motive familiale”, sportiva a avut în 2019 o scurtă încercare de a lucra cu belgianul Thierry Van Cleemput, imediat după Australian Open. Cei doi au renunțat după turneul de la Doha, explicând despărțirea printr-o lipsă de compatibilitate.

În martie 2019, jucătoarea de tenis a făcut publică colaborarea cu antrenorul român Daniel Dobre, care a culminat cu câștigarea titlului la Wimbledon, în iulie. În anul 2020, Simona Halep a reluat pregătirea cu Darren Cahill.

Constănțeanca s-a confruntat în acest sezon cu câteva accidentări, între care una gravă, care a ținut-o departe de tenis din luna mai până în august, ratând turneele de Mare Șlem de la Roland Garros și Wimbledon, dar și Jocurile Olimpice de la Tokyo. Astfel, a ieșit din top 10.

Citeste si:
Ministrul Sănătății, anunț despre numărul îmbolnăvirilor de gripă...
Ministrul Sănătății, anunț...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.