Paris Saint-Germain a obținut a cincea victorie consecutivă a debutului actuale ediții a campionatului de fotbal al Franței, învingând pe teren propriu, cu scorul de 4-0, formația Clermont, într-o partidă disputată sâmbătă seara.

A cincea victorie pentru PSG în campionatul Franței

Ander Herrera a reușit o dublă pentru parizieni în prima repriză a întâlnirilor de pe Parc des Princes (20, 31), celelalte goluri fiind marcate de Kylian Mbappe (55) și Idrissa Gueye (65).

Jocul lui PSG nu a avut deloc de suferință în acest meci, chiar dacă antrenorul Mauricio Pochettino nu ia avut dispoziție pe fotbaliștii sud-americani din lotul său, printre care argentinianul Lionel Messi și brazilianul Neymar, lăsați să se odihnească după ce au evoluat în noaptea de joi spre vineri în preliminariile Cupei Mondiale ediția 2022.

Într-o altă partidă disputată sâmbătă, Olympique Marseille sa impus cu 2-0 pe terenul lui AS Monaco, prin dubla senegalezului Bamba Dieng (37, 60), potrivit Agerpres.

Rezultate meciurilor

Vineri
Lorient - Lille OSC 2-1
Au marcat: Lauriente (7), Moffi (87), respectiv Yilmaz (25 - penalty).

Sâmbătă
Paris Saint-Germain - Clermont 4-0
Au marcat: Herrera (20, 31), Mbappé (55), Gueye (65).

AS Monaco - Olympique Marseille 0-2
A marcat: Dieng (37, 60).

Meciurile de duminică

Duminică sunt programate meciurile Montpellier - AS Saint-Etienne, Brest - Angers, FC Metz - Troyes, Bordeaux - RC Lens, Rennes - Stade Reims, FC Nantes - OGC Nice și Olympique Lyon - RC Strasbourg.

Clasament:
1. Paris Saint-Germain 15 puncte (5 jocuri)
2. Angers 10 p (4 j)
3. Olympique Marseille 10 p (4 j)
4. Clermont 8 p (5 j)
5. Lorient 8 p (5 j )
6. OGC Nice 6 p (3 j)
7. RC Lens 6 p (4 j)


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.